Tractament reconstituent Replumping


 

        repumpling          repumpling-2

Replumping amb àcid hialurónic


Desenvolupat amb un enfocament en la innovació i la fórmula dels principis bàsics de la línia NATURAL TECH: Naturalesa + Tecnologia, una nova família de tractaments complementaris per tal de reafirmar el cabell fent-lo més elàstic, compacte i amb cos: REPLUMPING.

L'eficàcia de la família REPLUMPING és atorgada per la presència d'ingredients que no tenen precedents en la cura del cabell: Fitocéutics, components biològics actius que han estat extrets de les prunes, riques en polifenols i flavonoides que exerceixen una acció antioxidant que treballen en contra dels radicals lliures i l'envelliment cel · lular.

L'àcid hialurònic que conté la seva formulació s'inspira en la metodologia de "reafirmar" per restaurar l'elasticitat perduda en el cabell.

REPLUMPING està lliure de sulfats i parabens, com totes les altres famílies de la línia NaturalTech

Ho aconsellem el mateix dia del color per afavorir la lluentor en el teu cabell, te una duració de 4 setmanes i tens a casa el xampú, l'acondicionador i el hair filler per mantenir-ho.

comprar ahora

SUCRIUTE

QUI SOM  

PROMOCIONS

OFERTES CAT

 

Louis Junior

raval 1415

Places lliures:
Darrera Actualització: 23.09.2018 04:40:17
AREA RIERA17
BALUARD12
CARRILET189
LA FIRA CC807
LLIBERTAT607
OQUES306
PASSEIG198
PASTORETA133
ST FERRAN21
Consulta en tiempo real


Powered by The Html Tool

Louis Contacte

LOUIS PERRUQUERIES REUS  RAVAL
Raval Marti Folguera 32 
Tel. 977 343 630

LOUIS PERRUQUERIES REUS JúNIOR
C./ de Santa Teresa 10 
Tel. 977 313 433
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.