Articles

TRACTAMENT DE LA CAIGUDA DEL CABELL amb productos naturals de DAVINES


 

Si té problemes freqüents amb la caiguda del cabell, les millors èpoques per fer-hi alguna cosa són la primavera i la tardor. Encara que el cabell no caigui ara, aquest és el millor moment per prevenir-ne la caiguda, ja que ens és més fàcil posar-hi remei ara que més endavant, quan la caiguda ja sigui  evident.

DAVINES  ha superat totes les espectatives afagint als seus prepararats els SUPERACTIUS : concentrats naturals  híper actius DE CAFEÍNA que garanteixen resultats excepcionals sobre anomalies específiques. Un recurs insubstituïble per facilitar la feina del perruquer, subratllant la competència professional i simplificant la solució dels diferents casos.

EFICÀCIA: La formulació és totalment revolucionària gràcies a la introducció de nous ingredients actius, en particular els fitocéuticos: compostos biològics exclusivament vegetals amb un alt poder antioxidant, antiinflamatori i antiradical, fins ara utilitzats únicament en el camp alimentari.

En la mateixa perspectiva de naturalitat, s'han eliminat substàncies com SLES, SLS i Parabens.

El SUPERACTIU Combat la caiguda del cabell relacionada amb l'hormona, l'alopècia androgenètica i la hiper-producció de grasa, que pot estar associada amb ell. El cabell creix més sa i més fort, el cuir cabellut té més to i la producció de grasa es inferior.

comprar ahora

APLICACIÓ :Després del xampú, s'aplican 3 gr. del producte de manera uniforme sobre el cuir cabellut i es fa un massatge fins la seva completa absorció. No esbandir. Tractament intensiu: cada dos dies durant 1 mes. Tractament de manteniment: dos cops per setmana durant 2 mesos. Després d'una breu pausa, repetir el tractament si és necessari.

EL XAMPÚ ENERGIZING : Imprescindible per la finalització del tractament, d'ús freqüent, poden rentar-nos el cabell tantes vegades com tinguem per costum

 comprar ahora

             energezing-xampu         +                  superactive                                

 

 comprar ahora

SUCRIUTE

QUI SOM  

PROMOCIONS

OFERTES CAT

 

Places lliures:
Darrera Actualització: 23.09.2018 05:08:17
AREA RIERA17
BALUARD15
CARRILET190
LA FIRA CC809
LLIBERTAT605
OQUES305
PASSEIG197
PASTORETA131
ST FERRAN24
Consulta en tiempo real


Powered by The Html Tool

Louis Contacte

LOUIS PERRUQUERIES REUS  RAVAL
Raval Marti Folguera 32 
Tel. 977 343 630

LOUIS PERRUQUERIES REUS JúNIOR
C./ de Santa Teresa 10 
Tel. 977 313 433
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.